اطلاعیه کمیته علمی کنفرانس

کمیته ضمن تشکر از ارسال کنندگان و داروان مقالات فرایند داوری و پذیرش مقالات را تشریح نمود.

با سلام و عرض احترام

کمیته علمی کنفرانس از همه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران ارجمند کشور که نتایج تلاشهای علمی و پژوهشی خود را در قالب مقاله به کنفرانس ارسال نمودند صمیمانه سپاسگزاری می نماید. به نویسندگانی که مقاله شان برای ارائه در کنفرانس پذیرفته شده صمیمانه تبریک می گوییم و مشتاقانه منتظر دیدارشان در دانشگاه بوعلی سینا هستیم. همچنین از همه عزیزانی که مقاله شان دراولویت پذیرش قرار نگرفته صمیمانه پوزش می طلبیم و بر این باوریم که همه مقالات ارسالی به کنفرانس حاوی یافته های ارزشمند و محتوای علمی قابل اعتنا بوده اند اما به دلایل متعدد از جمله محدودیت حوزه تخصصی محورهای کنفرانس، محدودیت زمان برگزاری کنفرانس و همچنین محدودیتهای مربوط به داوری ما مجبور به عدم پذیرش تعداد زیادی از مقالات شایسته پذیرش شدیم.
در اینجا برخود واجب می دانیم تا از اساتید، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران دانشگاه های معتبر سراسر کشور که زحمت داوری مقاله ها را تقبل نمودند صمیمانه سپاسگزاری نماییم.
جهت اطلاع همه علاقمندان نکات و جزئیات مختصری را درباره فرایند داوری یادآور می شویم. نخست اینکه تک تک مقاله های رسیده به کنفرانس، در ابتدا به وسیله کمیته علمی مرکزی کنفرانس مطالعه و بررسی شده و پس از حصول اطمینان از اصالت محتوا و انطباق نسبی ساختار مقاله با الگوهای اعلام شده، وارد چرخه داوری شده اند. تعداد اندکی از مقالات که صرفاً در حد چکیده بوده یا بخش قابل توجهی از آنها کپی غیر مجاز از منابع دیگر بود، در این مرحله شناسایی و مردود شدند.
برای داوری علمی مقالات هر مقاله به بیش از 7 داور متخصص ارجاع شد. تخصیص مقاله به داوران صرفا بر اساس ارتباط موضوع مقاله با تخصص داوران محترم انجام گردید. برای بیشتر مقالات اکثریت داوران محترم در فرصت تعیین شده نظر خود را اعلام نمودند. تصمیم گیری برای این مقالات دشواری خاصی نداشت و بر اساس نمرات تخصیص یافته، پیشنهاد داوران مبنی بر پذیرش یا عدم پذیرش مقاله و همچنین توضیحات تکمیلی ایشان کمیته علمی کنفرانس تصمیم نهایی را درباره مقاله اتخاذ و اعلام کرد. اما برای برخی ازمقالات تعداد داوری های انجام شده دو یا سه مورد بود که با توجه به محدودیت زمانی مجبور شدیم تصمیم نهایی درباره این مقالات را بر اساس همین داوری ها اعلام نماییم که بعضاً فقط به سوالات طراحی شده برای داوری پاسخ داده شده بود و نظری برای دبیرخانه و نویسنده مقاله ثبت نشده بود.
نتیجه داوری مقاله در سامانه کنفرانس ثبت شده و به نویسنده مسئول نیز از طریق ایمیل ارسال گردیده است. این نتیجه شامل نظرات داوران محترم و تصمیم نهایی درباره پذیرش مقاله است. این تصمیم نهایی شامل موارد زیر است:
سخنرانی: مقاله برای ارائه شفاهی در کنفرانس پذیرفته شده است. ارائه دهنده مقاله پانزده دقیقه فرصت خواهد داشت تا مقاله خود را ارائه نماید و پنج دقیقه همه به پرسش و پاسخ با مخاطبان اختصاص خواهد داشت.
پوستر: مقاله برای نمایش به صورت پوستر در کنفرانس پذیرفته شده است. نویسندگان لازم است مقاله خود را در قالب یک پوستر با الگوی مخصوص کنفرانس آماده کنند و در زمان مقرر در محل ارائه نصب نموده و به صورت حضوری پاسخگوی بازدیدکنندگان باشند.
ادغام: ممکن است یک نویسنده دو مقاله یا بیشتر ارسال نموده که محتوای آنها همپوشانی قابل توجهی باهم دارند. در برخی از این موارد داوران یکی از مقالات را پذیرفته و بقیه را رد کرده اند. همچنین پیشنهاد نموده اند که بخشی از محتوای مقاله های رد شده در مقاله پذیرفته شده ادغام گردد. مقاله ادغام شده باید به صورت سخنرانی ارائه شوند.
رد: مقاله در اولویت پذیرش در کنفرانس قرار نگرفته است. پرونده این مقالات در کنفرانس بسته می شود و پردازش بیشتری روی آنها انجام نمی گیرد. نویسندگان می توانند بر اساس توضیحات داوران مقاله خود را ویرایش نموده و به سایر همایش های علمی مرتبط ارسال نمایند.

در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه پژوهشگران، امیدواریم که با حضور در کنفرانس محیطی پویا برای تبادل ایده ها و اندیشه ها در زمینه های مختلف فناوری اطلاعات اعم از آموزش، پژوهش، کاربردها، ارتباط با صنعت و مدیریت فراهم گردد.

کمیته علمی کنفرانس